Poslovni turizem

Zaradi odmaknjenosti od vrveža in izredne pozitivne energije, s katero navdaja obiskovalce, je Ribno Alpine Hotel posebej priljubljeno mesto za organiziranje izobraževalnih srečanj, seminarjev in teambuildingov. Tudi možnosti za izvedbo aktivnih in doživljajskih programov v neposredni bližini so res številne.

Poslovna srečanja danes potrebujejo inovativnost in oseben pristop. Posebno lokacijo. Posebno zgodbo. Osebo, ki skupaj z vami načrtuje dogodek in ga navdihne z izbranim značajem.

Zakaj izbrati nas?

Teambuilding-sejna-soba
teambuilding-dnevna-soba
Teambuilding pivo
Teambuilding-pohodništvo
Teambuilding kolesarjenje

Team building

Aktivnosti in doživetja povezujejo ljudi. Pripomorejo k boljši motivacij in storilnosti, so zabavna in hkrati krepijo zdravje.

Slikovite lokacije v naravi in široka ponudba aktivnosti vam omogočajo, da poskrbite za program, ki bo navdušil vaše partnerje, stranke ali zaposlene.

Kontaktirajte nas in pomagali vam bomo izbrati. Zahtevnost in trajanje programa prilagodimo vašim pričakovanjem in željam.

Dvorane

Imamo tri dvorane. Vse so opremljene s LCD projektorjem, platnom, flip chart-om in brezžično povezavo.

V prvem nadstropju se nahaja dvorana z velikimi okni, skozi katera se odpira razgled na Karavanke in smreke, ki obdajajo hotel (cca 77m²). Svetlo, prostorno in mirno.

Možne postavitve

1.dvorana poslovna srečanja

V drugem nadstropju, direktno nad prvo dvorano, je identičen prostor z velikimi okni, skozi katera se odpira razgled na Karavanke in smreke, ki obdajajo hotel (cca 77m²). Svetlo, prostorno in mirno.

Možne postavitve

Velika dvorana

V četrtem nadstropju je dvorana, kjer je na voljo veliko svetlobe, ki pronica skozi mansardna okna (cca 70m²). Svetlo, mirno, intimno.

Možne postavitve

Gostinske storitve

Prigrizki, fingerfood, malice, kosila ali samo kavice – pripravimo vse kar potrebujete in se prilagodimo vašim željam in potrebam.

Pošljite povpraševanje