Cestno kolesarstvo

Kolesarite z nami

Če želite Slovenijo doživeti s kolesom, potem je bivanje v Ribno Alpine Resortu v bližini Bleda prava izbira. Ta kolesarjem prijazen hotel živi in diha kolesarjenje in vi in vaše kolo boste v dobrih rokah.

Kot član mednarodnega združenja “Roadbike Holidays” izpolnjujemo standarde kakovosti in storitev, ki jih zahtevajo cestni kolesarji. Smo strokovnjaki za vaše počitnice s cestnimi kolesi!

kolesarjenje Vršič
kolesarjenje Vršič
kolesarjenje Vršič
kolesarski vikend Tadej Valjavec 2021

Kaj nudimo?

Kompetence

Pri nas znamo dobro poskrbeti za vse – za posameznike, skupine in kolesarske klube.

Ste že kdaj imeli priložnost imeti za vodnika pravega kolesarskega profesionalca? Tadej Valjavec, udeleženec Tour de France, Giro di Italia vas bo navdušil s svojim strokovnim znanjem o vsem, kar je povezano s kolesarstvom.  Zase pravi: »Šport, predvsem kolesarstvo, je moj način življenja in moj moto je refren skupine U2… »One Love, One Life««.

In za klube:

kolesarjenje Vršič
kolesarski vikend Tadej Valjavec 2021

Poudarki in znamenitosti

Kot specializiran kolesarki resort nudimo vse za nepozabne kolesarske užitke. Pred, med in po vožnji. Začenši od dobrega zajtrka naprej…

Tisti, ki imajo radi kulturne znamenitosti se lahko s fijakarjem zapeljejo okoli jezera, s pletno na ogled cerkvice na otoku ali pa si ogledajo grad, ki se vzpenja nad jezersko pečino. 

V naših krajih je veliko stvari, ki jih morate obiskati ali doživeti. In veliko jih lahko dosežete s kolesom.

Kolesarske poti

Gravel tura