KulinarikaObiskovalci restavracije lahko razvajajo svoje brbončice v treh prenovljenih prostorih. V največji jedilnici stene krasijo fotografije in razglednice starega Bleda, ki gostom pripovedujejo zgodbe o tem kako je bilo včasih v tem gorenjskem raju.

Srednji prostor smo poimenovali Zero Waste restavracija in je namenjena naši zero waste usmerjenosti, saj tukaj gostom najbolj nazorno pokažemo kako je s hrano potrebno ravnati spoštljivo in kako posledično ustvarjati čim manj odpadkov (kar je tudi eno od glavnih vodil hotela Ribno).

Po teti Rezki, ki je včasih delala tukaj, smo poimenovali tretji prostor. Delno obnovljeno restavracijo Tete Rezke obkrožajo stare fotografije, ki nam jih je podarila. Na njih je počitniški dom, ki je stal na mestu, kjer je sedaj hotel in ljudje, ki so zaznamovali tisti čas. Vzdušje  in oprema, ki jo je izdelal lastnik iz starega lesa,  obiskovalca popeljejo v neko drugo obdobje, ki se ga marsikdo spominja s kančkom nostalgije. Gostom je na razpolago prostorno parkirišče pred hotelom.
‍Restavracija hotela Ribno slovi po dobri domači in mednarodni kuhinji ter prijaznem osebju. Poleg okusne hrane in ponudbe vrhunskih vin odlikujejo restavracijo hotela Ribno topel ambient, prostorna terasa in neposredna bližina čudovitega naravnega okolja.

PENZION ZA HOTELSKE GOSTE

Več informacij

JEDI po naročilu (a-la-carte)

Več informacij

POSEBNI DOGODKI

Več informacij
Potrebujete več informacij?
Z veseljem vam pomagamo