Ponudba s Spar plus kartico za upokojence

HOTEL RIBNO sproščujoč oddih v prijetnem ambientu!

Seniorji, doživite adventni čas na Bledu, bivate 3 noči, plačate 2 noči

Bled  je v adventnem času posebej čaroben. Neokrnjena narava jezera z otokom in gradom, obdana z zasneženimi vršaci obiskovalca navdaja z mirom in spokojnostjo. Romantičen sprehod okoli jezera in obisk stojnic na Jezerski promenadi, kjer se okrepčate z gorenjskimi jedmi, toplimi napitki ali kupite izvirna praznična darila je lahko za vsakogar pravo doživetje.

Ko pade noč, svoj mir in sprostitev najdete v Hotelu Ribno.

Hotel Ribno leži v neposredni bližini Bleda, v idilični gorenjski vasici, po kateri je dobil svoje ime. Njegova lega na robu smrekovega gozda, kjer lahko prisluhnete žvrgolenju ptic, navdušuje vse, željne miru in sprostitve v tesnem stiku z naravo. Hotel je odlična izhodiščna točka za pohodniške in kolesarske ture, za ribarjenje, adrenalinska doživetja ter druge športne podvige v bližnji okolici.

Prijeten ambient restavracije, panoramska terasa in zelenica ob hotelu vabijo na kulinarične užitke ob sproščenem druženju.

V hotelu Ribno je gostom na voljo 58 sob in tri suite. Vse sobe so opremljene s kabelsko televizijo, telefonom, mini barom in kopalnicami s kadjo ali prho, večina pa jih ima tudi balkon ali teraso. Vanje lahko postavijo otroško posteljico ali dodatno ležišče, suite pa so primerne za štiričlanske družine in goste, ki si želijo več prostora. Celoten hotel je pokrit s signalom za brezžični dostop do interneta.

Ponudba velja od 6. 1. 2020 do 31. 1. 2020, od nedelje do četrtka.

Ugodnosti se ne seštevajo in ne veljajo skupaj z drugimi morebitnimi akcijami in popusti.

Ponudba vključuje:

  • 3 x polpenzion za 2 osebi;
  • 1x kava in sladica v hotelu Ribno;
  • možnost 2-urne uporabe wellnessa v hotelu Ribno;
  • 10 % popust na masaže v hotelu Ribno;
  • brezplačni WIFI;
  • brezplačni parking pri hotelu.

Popusti za otroke:

  • 1 otrok do 5,9 let v sobi z 2 odraslima: brezplačno.

Doplačila:

  • turistična taksa: 3,13 EUR na osebo na noč.

Dodatne informacije in rezervacije: telefon +386 04 578 31 00; e-mail: info@hotel-ribno.si. Storitev se izvaja v Hotelu Ribno*** Bled. Vse zgoraj našteto je vključeno v ponudbo za imetnike SPAR plus.